Ikkunat heti varastosta nopealla toimituksella

Meiltä saat kotimaiset puu-alumiini ikkunat heti varastosta 1-3 päivän toimitusajalla. Valikoimamme on laaja ja varastossamme on monia eri ikkunakokoja.

Meiltä löytyy avattavia ikkunoita omakotitaloon tai mökille sekä kiinteitä ikkunoita esimerkiksi autotalliin. 1-osaisen ikkunan minimikoko on 290x290 mm ja maksimikoko 1990x1990 mm. Tuuletusikkunan minimikoko 390x390 mm ja maksimikoko 590x1490 mm.

Ikkunat kotiin, mökille tai saunaan

Laadukkailla ikkunoilla kylmä pysyy ulkona ja lämpö sisällä. Avattavissa ikkunoissamme on hyvä lämmöneristävyys (u-arvo=1,0). Avattavien ikkunoiden ulkopuite ja karmin ulkoverhous on alumiinia, joka kestää erinomaisesti sääolosuhteiden vaihteluita. Ikkunan sisäpuite ja karmi ovat mäntyä. Saat ikkunat heti varastosta.

Tuotteissamme on karmireiät valmiina, joten ne on helppo asentaa. Meillä on myös erikseen myynnissä tuuletusmekanismilla varustettuja ikkunoita, jotka voidaan asentaa myös sellaisiin kohteisiin, joissa ei ole aiemmin ollut tuuletusikkunaa.

Ikkuna antaa valoa ja avaruutta kotiisi. Laadukkailla ikkunoilla kylmä pysyy ulkona ja lämpö sisällä. Valikoimastamme löytyy kiinteitä-ikkunoita, mökki-ikkunoita, PVC-ikkunoita ja normaaleja perusikkunoita.

Kiinteä levike 3x21 musta

549,00€
Jaa maksu osiin alk.
27,50€/kk
Lisää

Näytetään tuotteet 1 - 1 (1 tuotteesta)