Palo-ovi teräksestä tai puusta 1-3 päivässä

Tilaa paloviranomaisten hyväksymä palo-ovi nopeasti suoraan verkkokaupasta. Toimitusaikamme on alan nopein, vain 1-3 arkipäivää! Valikoimastamme löydät sekä sisätiloihin että ulkotiloihin sopivia laadukkaita ovia.

Teräspalo-ovet sopivat esimerkiksi tehtaisiin ja puupalo-ovet kerrostaloasuntoihin ja omakotitalo tarpeisiin. Valikoimamme teräspalo-ovi täyttää EI260-paloluokan vaatimukset. Sisätiloihin sopiva puupalo-ovi on valkoinen sekä palo- ja äänieristetty EI30/DB30.

 

Kysy lisää palo-ovista >>

 

Saat uuden palo-oven toimitettuna 1-3 arkipäivässä. Modernit ovemme löytyvät heti varastosta ja tarjoamme käyttöösi myös joustavan rahoitusvaihtoehdon!

Näytetään tuotteet 1 - 5 (5 tuotteesta)

Palo-ovi tehtaaseen, kouluun, pannuhuoneeseen tai kerrostaloon

Palo-ovi antaa lisäaikaa pelastautumiseen tulipalotilanteessa sekä eristää paremmin ääntä tavalliseen oveen verrattuna. Puupalo-ovia käytetään esimerkiksi halleissa, kouluissa, omakotitaloissa, pannuhuoneissa, maatiloilla ja toimistoissa.

Kerrostaloissa käytetään yleensä tammiviilupintaisia palo-ovia, joissa on postiluukku, ovisilmä ja ovikello valmiina. Meiltä saat myös nämä ovet tilattua suoraan verkkokaupasta.

Nopeat toimitukset ja asiantunteva palvelu

Olemme laadukkaiden, kotimaisten tuotteiden verkkokauppa ja palvelemme asiakkaitamme vuorokauden ympäri. Ota yhteyttä, mikäli jokin jäi mietityttämään. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. 

Pidämme varastomme monipuolisena ja laajana, jotta pystymme reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman nopeasti. Emme aikaile toimituksissa, vaan pistämme paketin heti tulemaan. Meiltä palo-ovien tilaaminen on nopeaa ja helppoa.

Olemme tunnettuja nopeista toimituksista, sillä saamme tilatut tuotteet perille yleensä muutamassa päivässä. Tilaa meiltä paloovi helposti verkkokaupan kautta ja tuomme sen perille asti. Jakelumme on edullinen ja toimiva ratkaisu, sillä esimerkiksi peräkärryn kanssa ovien ja ikkunoiden kuljettaminen omatoimisesti voi osoittautua haastavaksi. Mitä useampia tuotteita kuljetamme kerralla, sen edullisemmaksi yhden tuotteen kuljetus tulee. Saat meiltä tarvittaessa myös joustavan rahoitusmahdollisuuden.

Nopean toimituksen palvelu

Olemme tehneet palvelustamme asiakkaillemme mahdollisimman helpon: voit tilata tuotteet suoraan verkkokaupasta ja saat ne kuljetettuna kotiisi 1-3 arkipäivässä.

Kysy palvelustamme lisää ottamalla yhteyttä! 
Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@ovikaupat.fi tai soittaa suoraan numeroon 040 5528749. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 9:00 - 17:00 ja la 9:00 - 15:00.

 

Miten voimme olla avuksi?