Ulko-ovi netistä muutamassa arkipäivässä

Hyvä ulko-ovi on turvallinen sekä vaihtelevia sääolosuhteita kestävä. Ulko-ovi on näkyvä osa kodin julkisivua, joten sen on hyvä sopia ulkonäöltään sekä talon arkkitehtuuriin että kodin sisustukseen. Toivota vieraasi tervetulleeksi laadukkaalla sekä talosi tyyliin sopivalla ulko-ovella. Tilaa ulko-ovi meiltä nopealla toimituksella!

 

Ota yhteyttä ulko-ovista >>

 

Tilaa jykevä kotimainen ulko-ovi netistä suoraan kätevästä verkkokaupastamme. Laajasta valikoimastamme löydät eri kokoisia ja eri värisiä ulko-ovia heti varastosta. Myös erikoiskokoja saatavilla! Toimitamme netistä tilatut ulko-ovet perille aina 1-3 arkipäivässä ja tarjoamme joustavan rahoitusmahdollisuuden.

Tiestikö, että ulko-oven vaihtaminen on nopea keino lisätä kotisi energiatehokkuutta? Lue lisää täältä.

Näytetään tuotteet 1 - 17 (17 tuotteesta)

Laadukas ulko-ovi kestää säässä kuin säässä

Suomen sääolosuhteissa lämpö- ja kosteusvaihtelut koettelevat ulko-ovien suorituskykyä, joten lämmöneristävyys, kestävyys ja tiiviys ovat tärkeitä ominaisuuksia. Meiltä saat kotimaiset ulko-ovet, joissa ovilehden paksuus on 76 mm ja karmisyvyydet 115 mm tai 170 mm. Karmi kiinnitetään 16 karmiruuvilla ja ovissa on 4 saranaa, joten se kestää tuulet ja tuiskut.

Kysy lisää ulko-ovista >>

 

Meiltä myös erikoiskokoiset ulko-ovet heti varastosta

Meillä on laaja valikoima yleisimpiä ovikorkeuksia ja -leveyksiä, mutta varastossamme on myös erikoiskokoja. Leveyksiä on tarjolla 8M, 9M tai 10M ja korkeuksia 19M, 20M, 21M, 23M. Tyypillisesti ovi on 21M korkea, mutta etenkin vanhemmissa taloissa on yleensä matalammat oviaukot, joihin sopivat 19M ja 20M ovet.

Saat heti varastosta umpinaisia ja erilaisilla lasiaukoilla varustettuja ulko-ovia. Oveen saa esimerkiksi yhden pystylasiaukon, neljä vaakalasia allekkain, 6-ruutuisen tai puolikaaren muotoisen lasiaukon.

Värivalikoimat vaihtelevat oven tyypin mukaan, mutta yleensä tarjolla on valkoisia, tummanharmaita, mustia tai tummanruskeita ovia. Tilaa laadukas ulko-ovi netistä kätevän verkkokauppamme kautta!

Ulko-ovi netistä nopealla toimituksella - kysy lisää!

Meiltä tilaat ulko-ovet netistä helposti. Nopea toimituksemme takaa, että pääset nauttimaan uudesta ovestasi jo 1-3 arkipäivän kuluessa! Tilaa siis unelmiesi ulko-ovi verkkokaupastamme!

Meiltä saat palvelua kelloon katsomatta. Pystymme pitämään toimitusaikamme lyhyinä laajan valikoimamme ansiosta.

Tilaa kotimainen kestävä PihlaPro ulko-ovi netistä ja saat sille kolmen vuoden rakennetakuun ja kymmenen vuoden suoranapysymistakuun. Valikoimissammet myös mökkiovet, autotallin ovet ja muut ratkaisut. Saat meiltä tarvittaessa myös joustavan rahoitusmahdollisuuden.

Kysy palvelustamme lisää ottamalla yhteyttä!

Voit esimerkiksi lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@ovikaupat.fi tai soittaa suoraan numeroon 040 5528749. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 9:00 - 17:00 ja la 9:00 - 15:00.