Parvekeovi ja terassin ovi heti varastosta

Parvekeovi tai terassin ovi vaativammallekin sisustajalle heti varastosta. Laajasta valikoimastamme löytyy sekä perinteisempiä että rohkeampia malleja. Parvekeovissa on käytetty karkaistua turvalasia, joka tarjoaa erinomaisen kestävyyden niin terassille kuin parvekkeellekin. Toimitamme tuotteet 1-3 arkipäivässä ja tarvittaessa saat myös rahoitusta tilauksellesi.

Parvekkeen ovissa on kestävä runko, ja sen saa tilattua suoraan verkkokaupastamme leveyksillä 9M ja 10M sekä korkeuksilla 19M, 20M ja 21M. Oven saa kokolasilla, m12-, m14- tai m16 -lasilla. Ovissamme on myös kulutusta kestävät kynnykset ja neljä saranaa, jotka tukevat painavaa ovea. Tutustu valikoimaan ja tee tilaus netissä!

Näytetään tuotteet 1 - 5 (5 tuotteesta)

Parvekeovi tai terassin ovi heti varastosta

Parvekeovi ja terassin ovi avaa oven lepoon ja vapaa-aikaan. Isolla lasiaukolla varustettu ovi tuo lempipaikkasi ja parhaat näkymät osaksi kotisi sisätiloja. Läpinäkyvä parvekeovi täydentää kotisi julkisivun yhtenäistä ilmettä.

Suomessa lämpö- ja kosteusvaihtelut koettelevat ovien suorituskykyä, joten kestävyys, tiiviys ja lämmöneristävyys ovat tärkeitä ominaisuuksia. Meiltä saat kotimaiset parvekkeen ovet, joiden ovilehden paksuus on 76 mm ja karmisyvyydet 115mm tai 170 mm. Rohkea ja moderni valinta on esimerkiksi musta, kokolasinen parvekeovi.

Meiltä saat palvelua 24/7

Meidät tunnetaan ympärivuorokautisesta palvelusta, kotimaisista laatutuotteista ja alan nopeimmista toimituksista. Parvekeovi voidaan tilata kätevästi verkkokaupastamme ja toimitamme sen 1-3 arkipäivässä. Meiltä saat kätevästi kotiisi myös laadukkaat ulko-ovet ja ikkunat. Tutustu monipuoliseen ja laajaan valikoimaamme. Tilaa parvekkeen ja terassin ovet netistä kätevästi ja edullisesti!