Tyylikäs lasiväliovi eli maitolasiovi heti varastosta

Lasiväliovi eli maitolasiovi tai harmaa satiinilasi on kätevä ja tyylikäs tilanjakaja. Valikoimissamme on erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi pesutiloihin, sillä lasista ei näe läpi. Saat lasivälioven suoraan varastostamme, 1-3 päivän toimitusajalla. Tarjoamme myös joustavan rahoituksen kaikille tuotteillemme!

Lasiväliovi on varusteltu turvallisella lasilla ja sen saa maalattuna tai ilman. Oveen saa alumiini- tai puukarmit. Korkeudet 20M tai 21M ja leveydet 7M, 8M, 9M tai 10M. Tutustu valikoimaan ja tee tilaus kätevästi verkosta!

Lasiväliovi kylpyhuoneeseen

Maitolasiovi tai harmaa satiinilasiovi on tyylikäs vaihtoehto, josta ei näe läpi. Kaikki ovet ovat kotimaisia ja kestäviä laatutuotteita, jotka toimitamme perille asti muutamassa päivässä.

Kosteutta kestäviä, pesutiloihin suunniteltuja lasiväliovia voidaan käyttää puku- ja suihkutilojen välillä. Karkaistu lasi estää näkyvyyden, mutta läpäisee valoa ja lisää kylpyhuoneen tunnelmaa. Meiltä saat myös tyylikkäät saunanovet, jotka sopivat yhteen pesuhuoneen maitolasiovien kanssa.

Harvia alumiinikarmiovi Satiini

349,00€
Jaa maksu osiin alk.
18,90€/kk
Lisää

KASTE lasiväliovi VIIVA

349,00€
Jaa maksu osiin alk.
18,90€/kk
Lisää

Näytetään tuotteet 1 - 5 (5 tuotteesta)