Tyylikäs lasiväliovi eli maitolasiovi heti varastosta

Lasiväliovi eli maitolasiovi tai harmaa satiinilasi on kätevä ja tyylikäs tilanjakaja, joka sopii erinomaisesti kosteantilan oveksi. Valikoimissamme on erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat esimerkiksi pesutiloihin, sillä lasista ei näe läpi.
Tilaa lasiväliovi kätevästi verkkokaupastamme, saat oven suoraan varastostamme 1-3 arkipäivän toimitusajalla. Tarjoamme myös joustavan rahoituksen kaikille tuotteillemme!

Lasiväliovi on varusteltu turvallisella lasilla ja sen saa maalattuna tai ilman. Oveen saa alumiini- tai puukarmit. Korkeudet 20M tai 21M ja leveydet 7M, 8M, 9M tai 10M. Tutustu valikoimaan ja tee tilaus kätevästi verkosta!

Harvia alumiinikarmiovi Satiini

349,00€
Jaa maksu osiin alk.
18,90€/kk
Lisää

KASTE lasiväliovi VIIVA

349,00€
Jaa maksu osiin alk.
18,90€/kk
Lisää

Näytetään tuotteet 1 - 5 (5 tuotteesta)

Lasiväliovi kylpyhuoneeseen

Maitolasiovi tai harmaa satiinilasiovi on tyylikäs vaihtoehto perinteisemmälle ovelle, kun esimerkiksi kosteaan tilaan halutaan luoda tunnelmaa ja tyyliä. Lasiväliovi on helppo puhdistaa, eikä siitä näe läpi. Kaikki ovet ovat kotimaisia ja kestäviä laatutuotteita, jotka toimitamme perille asti muutamassa päivässä.

Kosteutta kestäviä, pesutiloihin suunniteltuja lasiväliovia voidaan käyttää puku- ja suihkutilojen välillä. Karkaistu lasi estää näkyvyyden, mutta läpäisee valoa ja lisää kylpyhuoneen tunnelmaa. Meiltä saat myös tyylikkäät saunanovet, jotka sopivat yhteen pesuhuoneen maitolasiovien kanssa.

Maitolasiovi toimitettuna muutamassa päivässä

Meillä on alan nopeimmat toimitusajat, ja saat lasivälioven 1-3 arkipäivässä suoraan kotiisi. Tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden rahoitukseen. Maitolasiovi on tyylikäs, kestävä ja moderni ratkaisu pesuhuoneeseen ja kodin muihin tiloihin.

Olemme tavoitettavissa vuorokauden ympäri ja vastaamme kaikkiin kyselyihin mahdollisimman pian. Haluamme auttaa asiakkaitamme oikeiden tuotteiden valinnassa ja neuvomme mielellämme. Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä!