Mökkiovi tai varastonovi muutamassa arkipäivässä

Viimeistele varastosi tai mökkisi ulkonäkö laadukkailla kotimaisilla ovilla. Tilaa kestävä mökkiovi tai varastonovi suoraan varastosta. Ovia on saatavilla ikkunoilla tai ilman. Tarpeesi mukaan voit valita joko eristetyn tai eristämättömän oven.

 

Ota yhteyttä varasto- tai mökkiovista >>

 

Toimitamme varasto- ja mökkiovet perille aina 1-3 arkipäivässä. Meiltä saat kaikki verkkokaupan tuotteet myös joustavalla rahoituksella!

Näytetään tuotteet 1 - 11 (11 tuotteesta)

Varaston ovien ja mökkiovien mitat sekä väri

Valikoimastamme löytyy yleisimpien ovikokojen lisäksi myös erikoiskokoja. Ovien korkeudet vaihtelevat 19M, 20M, 21M välillä ja leveydeksi voi valita 8M, 9M tai 10M.

Mökkiovi tai varastonovi voidaan halutessasi toimittaa maalattuna

  • harmaaksi
  • ruskeaksi
  • mustaksi
  • valkoiseksi

Umpinaisiin oviin saa lisäksi halutessaan esimerkiksi vaaka- tai pystyurakuviointia.

Vastaamme mielellämme kaikkiin oviin liittyvissä kysymyksissänne ja autamme löytämään sopivan oven joka tilaan.

 

Kysy lisää varaston- tai mökkiovista >>

 

Varastonovi tai mökkiovi haluamillasi ominaisuuksilla

Kaskipuun laadukas mökkiovi on puuverhoiltu, joten voit maalata sen haluamallasi värisävyllä. Kokovaihtoehtoja on useita. Lisäksi tarjolla on suojakäsiteltyjä mökki-ikkunoita kaksinkertaisella lasituksella sekä esimerkiksi alasaranoilla tai tuuletusikkunalla.

Varastoon tai pihavajaan saat kauttamme myös leveät pariovet, jos tilassa on tarkoitus säilyttää esimerkiksi mönkijää tai moottorikelkkaa. Nämä ovet eivät ole eristettyjä, mutta niihin saa pitävän lukituksen. Myös leveitä varastonovia löytyy heti hyllystä.

Toimitamme oven vaikka mökille asti

Olemme tunnettuja nopeista toimituksista, sillä saamme tilatut tuotteet perille yleensä muutamassa päivässä. Tilaa varastonovi tai mökkiovi helposti verkkokaupan kautta ja tuomme sen perille asti, vaikka suoraan mökille! Se edellyttää, että mökille pääsee ajamaan kuorma-autolla.

Jakelumme on edullinen ja toimiva ratkaisu, sillä esimerkiksi peräkärryn kanssa ovien ja ikkunoiden kuljettaminen omatoimisesti voi osoittautua haastavaksi. Mitä useampia tuotteita kuljetamme kerralla, sen edullisemmaksi yhden tuotteen kuljetus tulee. Saat meiltä tarvittaessa myös joustavan rahoitusmahdollisuuden.

Kysy palvelustamme lisää ottamalla yhteyttä!

Kiinnostaako mökkiovi tai varastonovi? Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@ovikaupat.fi tai soittaa suoraan numeroon 040 552 8749. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 9:00 - 17:00 ja la 9:00 - 15:00.