Kiinteä ikkuna nopeaan tarpeeseen

Kotimainen, kiinteä ikkuna heti varastosta 1-3 arkipäivän toimituksella. Tämä ratkaisu sopii etenkin sellaisille rakentajille, jotka haluavat ikkunan nopeasti autotalliin tai varastoon, jotta saavat tilaan lisää valoa. Meiltä myös joustava rahoitus.

Laadukas puuikkuna on maalattu valkoiseksi ja siinä on kaksinkertainen lasitus. Valikoimissamme on 8 eri kokovaihtoehtoa. Kiinteä ikkuna on myös edullinen, sillä se ei vaadi monimutkaista tekniikkaa, kuten avausmekanismia.


Kysy lisää kiinteistä ikkunoista >

Näytetään tuotteet 1 - 1 (1 tuotteesta)

Milloin kiinteä ikkuna on hyvä valinta?

Yleensä tarve kiinteälle ikkunalle syntyy esimerkiksi pimeässä varastossa tai autotallissa, johon ei ole aikoinaan tehty ikkunaa ja valoa pitäisi saada lisää. Toisaalta myös omakotirakentajat saattavat kaivata kiinteitä ikkunoita jo talonsa rakennusvaiheessa.

Suosittelemme ensin kartoittamaan, millaisia ikkunakokoja on tarjolla ja tekemään reiän seinään vasta sen jälkeen - ei toisinpäin. Me toimitamme ikkunan 1-3 arkipäivässä. Sen jälkeen ikkuna kiinnitetään uretaanilla ja ruuveilla, ja viimeistellään listoilla.

Verkkokauppamme palvelee kellon ympäri

Kiinteä ikkuna tarvitaan yleensä nopeasti, joten pyrimme pitämään varastomme mahdollisimman monipuolisena, jotta oikea tuote löytyy heti valmiina. Meiltä saat myös muut ikkunat kotiin ja mökille heti varastosta, joten kannattaa tutustua koko valikoimaan.

Verkkokaupassamme on Suomen laajin nopean toimituksen valikoima laatutuotteita. Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa ongelmissa 24/7. Tilaa kiinteät ikkunat nopeasti netistä!

 

Ota yhteyttä kiinteistä ikkunoista >