Laadukas saunanovi kotiin toimitettuna 1-3 arkipäivässä

Tilaa meiltä kotimainen saunanovi, jolla luot kylpyhuoneestasi oman rentoutumiskeitaasi. Meiltä saat myös pesuhuoneeseen tyylikkäät ja kosteutta kestävät lasiväliovet, jotka sopivat hyvin yhteen valitsemasi oven kanssa. Tutustu tuotteisiin! 

Valikoimastamme löytyy laaja kattaus tyylikkäitä ja persoonallisia saunanovia perinteisempien vaihtoehtojen rinnalle. Tutustu upeaan kotimaiseen mallistoomme ja tilaa omasi. Meiltä löydät saunanovet merkeiltä Harvia, Kaski ja Vihtan Oy.

 

Kysy lisää saunanovista >>

 

Saat uuden saunanoven toimitettuna 1-3 arkipäivässä. Modernit saunanovet löytyvät heti varastosta ja tarjoamme käyttöösi myös joustavan rahoitusvaihtoehdon!

Näytetään tuotteet 1 - 10 (10 tuotteesta)

Persoonallinen lasiovi luo tunnelmaa

Saunanovi ei ole pelkästään saunan ja pesutilan välillä oleva ovi, vaan sillä on tärkeä rooli koko kylpyhuoneen ulkonäössä ja tunnelmassa. Mallistossamme on tyylikkäitä ja erikoisia saunanovia kuten Harvian legend savunharmaa ovi. Samoin esimerkiksi musta ovi mäntykarmilla tuo saunaan trendikkyyttä ja uutta ilmettä.

Karmivaihtoehdot ovat puu ja alumiini, joista jälkimmäinen on kestävämpi. Ovenkarmin voi viimeistellä haluamallaan värillä esim. saunasuojalla. Jokainen myymämme saunan lasiovi on varusteltu turvallisella lasilla sekä alumiini- tai puukarmeilla. Korkeudet 19M ja leveydet 7M, 8M, 9M tai 10M. Tutustu valikoimaan ja tilaa kätevästi netistä!

Nopean toimituksen palvelu

Olemme tehneet palvelustamme asiakkaillemme mahdollisimman helpoa: tilaa tuotteet suoraan verkkokaupasta ja saat ne kuljetettuna kotiisi 1-3 arkipäivässä. Meiltä saat myös rahoitusta!

Kysy palvelustamme lisää ottamalla yhteyttä! 

Voit esimerkiksi lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@ovikaupat.fi tai soittaa suoraan numeroon 040 5528749. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 9:00 - 17:00 ja la 9:00 - 15:00.