Valmistaja: Swedoor

Kosteantilan laakaovi Bath 201 RVK

270,00€

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Ovilevy:
Roiskevedenkestävä väliovi on ulkonäöltään huullosta, pintakäsittelyä ja heloitusta myöten täysin samanlainen kuin muutkin kevytlaakaovemme.

Ovet kestävät kodin kylpyhuoneen vesiroiskeita ja sietävät tilan normaalia kosteutta (ei julkisiin tiloihin).

Ovi tulee asentaa vähintään 1,5 metrin etäisyydelle suihkusta ja pyyhkiä tarvittaessa kuivaksi. Jos suihku on lähempänä ovea, suosittelemme käytettäväksi lasiovea. Tiloissa tulee olla tehokas ilmanvaihto kosteuden poistamiseksi.

Symmetrinen, kätisyys vaihdettavissa asennettaessa.

Valmistettu: Suomessa

Huomioithan, että karmit, kynnys ja pintahelat eivät sisälly toimitukseen. 

 

 


1. Valitse oven koko
Määrä: kpl
Nyt OP-rahoituksella 3 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa myös isommille hankinnoille, alk 50€/kk!
Hae tästä, nopea luottopäätös klo 06-23!

Väliovi on nimensä mukaisesti huoneiden välinen ovi. Ja on se paljon muutakin. Mietipä kuinka monta väliovea kodissasi onkaan... Niinpä, väliovet ovat erittäin vallitseva osa kodin sisustusta. Siksi kodin väliovet tulee olla esteettisesti miellyttäviä ja palvella toivotulla tavalla kodin eri tiloissa.

Roiskevedenkestävä laakaovi on täysin samanlainen kuin muutkin kevytlaakaovemme, mutta tämä laakaovi kestää kodin kylpyhuoneen vesiroiskeita ja sietää tilan normaalia kosteutta (ei julkisiin tiloihin). Roiskevedenkestävä väliovi tulee asentaa vähintään 1,5 metrin etäisyydelle suihkusta ja pyyhkiä tarvittaessa kuivaksi. Jos suihku on lähempänä väliovea, suosittelemme käytettäväksi lasiovea. Tiloissa tulee olla tehokas ilmanvaihto kosteuden poistamiseksi.


Laakaovi on symmetrinen, joten kätisyyden pystyy vaihtamaan kääntämällä lukkorungon kielekkeen toisin päin. 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio