Valmistaja: Viljandi

Laakaovi huullettu valkoinen

51,90€

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Ovilevy:
päällystetty sileällä 3 millisellä HDF-levyllä. HDF on puukuidusta valmistettua kuitulevyä. Lukon kohdalta vahvistettu. Oven vahvuus on 40 mm, reunamuoto huullettu. Pystyreunat on päällystetty reunanauhalla.

Kätisyys valittavissa asennettaessa

Valmistettu: Suomessa

Huomioithan, että karmit, kynnys ja pintahelat eivät sisälly toimitukseen. 

 

 


1. Valitse oven koko
Määrä: kpl
Nyt OP-rahoituksella 3 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa myös isommille hankinnoille, alk 50€/kk!
Hae tästä, nopea luottopäätös klo 06-23!

Väliovi on nimensä mukaisesti huoneiden välinen ovi. Ja on se paljon muutakin. Mietipä kuinka monta väliovea kodissasi onkaan... Niinpä, väliovet ovat erittäin vallitseva osa kodin sisustusta. Siksi kodin väliovet tulee olla esteettisesti miellyttäviä ja palvella toivotulla tavalla kodin eri tiloissa.


Tämä tyylikäs perinteinen laakaovi on suosittu ratkaisu joka kotiin. Mikäli haluat pitää väliovesi simppelinä ilman ylinmääräisiä koristeluja, on tämä laakaovi sinun tarpeisiisi sopiva. Huomaathan, että emme suosittele perinteistä kevytlaakaovea kosteisiin tiloihin (kostean tilan laakaovet löydät sivuiltamme). 


Laakaovi on päällystetty sileällä 3 millisellä HDF-levyllä, joka on puukuidusta valmistettua kuitulevyä. Lukon kohdalta vahvistettu. Oven vahvuus on 40 mm, reunamuoto huullettu. Pystyreunat on päällystetty reunanauhalla. Laakaovi on symmetrinen, joten kätisyyden pystyy vaihtamaan kääntämällä lukkorungon kielekkeen toisin päin. 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio