Valmistaja: Vihtan Oy

KASTE lasiväliovi LVOL satiini, valkoisella karmilla

269,00€

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Lasi
8mm karkaistu reunahiottu satiinilasi. Lasi on toiselta puolelta etsattu kirkas lasi joka päästä valon läpi mutta estää silti näkyvyyden. Lasi on toiselta puolelta täysin sileä.

Painike harmaa HOPPE painike lukitusnupilla (LVOL).

Karmit 92mm karmi on valkoinen, valmistettu vähäoksaisesta männystä. Tilauksesta saat myös puuvalmiit mänty- tai tervaleppäkarmit.Karmi on varustettu karmin värisellä kumitiivisteellä. Myös päädyt maalattu mahdollisimman hyvän kosteuden keston varmistamiseksi. VIHTA lasivälioven valkoiset karmit on tehty kestämään kosteutta mutta jatkuvasti kosteudelle alttiissa kohteessa suosittelemme karmeiksi puuvalmiita mänty- tai tervaleppäkarmeja asiallisesti käsiteltynä.

Saranat: Kolme tyylikästä ja säädettävää saranaa. Saranan väri harmaa.

Oven kätisyys vaihdettavissa asennettaessa.
Pakkaus sisältää karmitulpat.

Valmistettu Suomessa.

Huomioithan, että kynnys myydään erikseen.

 


1. Valitse oven koko
Määrä: kpl
Nyt OP-rahoituksella 3 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa myös isommille hankinnoille, alk 50€/kk!
Hae tästä, nopea luottopäätös klo 06-23!

Vihtan satiininen lasiväliovi on 8 mm karkaistu ja reunahiottu lasiovi. Lasinen ovi soveltuu välioveksi makuuhuoneisiin, wc-tiloihin ja erinomaisen kosteudenkestävyyden ansiosta myös kosteisiin tiloihin. Lasi on toiselta puolelta etsattu lasi, joka päästä valon läpi mutta estää silti näkyvyyden. Lasi on toiselta puolelta täysin sileä.

Ovessa on vakiona valkoiset, vähäoksaisesta männystä valmistetut 92 mm karmit. Vihtan lasivälioven valkoiset karmit on tehty kestämään kosteutta, mutta jatkuvasti kosteudelle alttiissa tilassa suosittelemme karmeiksi puuvalmiita mänty- tai tervaleppäkarmeja asiallisesti käsiteltynä.

Vakiovetimenä ovessa on lukittava HOPPE-kahva.

Kaikki Vihtan-ovituotteet valmistetaan Suomessa ja ne ovat varustettu avainlipputunnuksella.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio